Китайський мільйонер "дякує" жителям рідного містечка безкоштовними квартирами

Китайський бізнесмен зносить дерев'яні хатинки в селі, де він виріс, і будує розкішні безкоштовні квартири для місцевих мешканців

У такий спосіб мультимільйонер Ксінг Шуіхуа вирішив подякувати жителям за їхню доброту до нього в молодості, пише The Daily Mail.

Сюн Шуіхуа народився в районі містечка Ксінью, Південний Китай. Він каже, що до його родини з самого дитинства сусіди ставилися дуже добре. Тому, коли у 54-річному віці Ксінг Шуіхуа став мільйонером у сталеливарній промисловості, він вирішив повернути "борг".

Магнат вирішив повернутися в село та дати кожному жителю комфортне житло.

П'ять років тому район був у занепаді. Але за останні роки мільйонер перевтілив його на розкішний. У нових квартирах Ксінг Шуіхуа розмістив 72 родини.

Окрім цього, ще для 18 родин, що були особливо добрими до бізнесмена, мультимільйонер побудував окремі вілли, вартістю близько £ 4 млн.

Після цього Ксінг Шуіхуа навіть пообіцяв тричі на тиждень приїжджати до літніх людей та людей з низьким доходом, аби переконатися, що в них все добре.

Сам Ксінг Шуіхуа так коментує свій вчинок: "Я заробив більше грошей, ніж можу витратити, і я не хочу забувати своє коріння. Я завжди сплачую борги, і хотів повернути їх і тим людям, які допомагали мені і моїй родині, коли я був молодшим".

Кінг Чу – місцевий 75-річний житель поділився своїми думками: "Я пам’ятаю його батьків. Вони були добрі люди, що багато робили для інших. І дуже добре, що їхній син успадкував цю доброту"