Москаль: Тероритсти обстріляли Щастя та Станицю Луганську

За вчорашній день та минулу ніч бойовики продовжили вогневу агресію відносно контрольованої Україною території Луганської області

Про це йдетьтся в повідомленні Луганського голови Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

В повідомленні йдеться. що під обстріли з різних видів зброї (артилерія, системи “Град”, міномети) потрапили населені пункти Кримське, Щастя, Станиця Луганська, Чорнухине, Трьохізбенка, Золоте, Гірське.
У Щасті мінометним обстрілом пошкоджено міський трансформатор, місто тимчасово знеструмлене.

Найбільш напружена ситуація зберігається в Станиці Луганській. Мінометними обстрілами серйозно пошкоджені два житлові будинки по вул.Лебединського. Один будинок повністю згорів. Господарі давно виїхали, тому ніхто не постраждав. Перебито кілька ліній електропередач, одна з електроопор упала на будинок. Частина Станиці все ще залишається без світла. 

"Вночі бойовики обстріляли з “Градів” блокпост Збройних сил України в с.Макарово на в’їзді в Станицю, Кілька снарядів потрапили в склад боєприпасів, які вибухнули. Ніхто з людей не постраждав (військовослужбовці перебували в укріпленнях), однак в’їзд у Станицю через Макарово зараз перекрито. Місцеві мешканці та представники влади добираються туди об’їзними дорогами або через поля",- повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.