ОБСЄ підтвердила пересування російських військ через кордон України

Представники місії ОБСЄ, які займаються спостереженням на прикордонних пунктах пропуску “Гукове” та “Донецьк” у Ростовській області, заявляють, що українсько-російський кордон продовжує перетинати значна кількість осіб у військовій формі

Про це йдеться у щотижневому офіційному звіті місії ОБСЄ передає Еспресо.TV.

"Місія продовжує спостерігати за значною кількістю осіб у військовій формі, які перетинають кордон одночасно в обох напрямках (з Росії в Україну і навпаки)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за звітний період - з 20 по 26 листопада - спостерігачі бачили 590 осіб (переважно чоловіків і близько 10 жінок), які були одягнуті у військову форму.

"Ці особи перетинали кордон самостійно чи в групах від трьох до 10 осіб. Спостережна місія відзначила, що в цей період було більше груп, ніж це було зазвичай", - зазначено в документі.

До тогож представники місії бачили декілька "казаків", яких ідентифікували за хутряними шапкам та іншими розпізнавальними знаками.


Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/politics/1014436-rosiyski-viyskovi-prodovjuyut-peretinati-ukrajinskiy-kordon-zvit-obse.html