У Росії визнали, що грошей на зарплати тренерам збірної не було ще влітку

В РФС ще до ЧС-2014 в Бразилії знали, що грошей на зарплати Капелло та іншим тренерам не буде

Про це повідомляє ЕспресоTV, з посиланням на  "Известия".

Фінансовий директор РФС Вадим Пархачев розповів, що в організації ще до ЧС-2014 знали, що грошей на зарплати головного тренера збірної Росії Фабіо Капелло і його помічників в бюджеті немає.

"Для того щоб відправити команду на ЧС в Бразилію в гарному настрої, без боргів, ми взяли позикові кошти до вересня. У вересні ми їх повернули. У тому числі на погашення цього боргу пішло $8 млн, які РФС отримав від ФІФА за участь у ЧС. Ще до ЧС нам було зрозуміло, що коштів на зарплати Капелло і його помічників немає в нашому бюджеті. Ми ніколи цього не приховували і завжди говорили про це на виконкомах РФС", - сказав Пархачева.

Нагадаємо, Фабіо Капелло не отримує зарплату вже протягом п'яти місяців. Через погані результатів про потрапив під вогонь критики російської преси, уболівальників і політиків. За контрактом Капелло заробляє 7 млн євро на рік. Заборгованість перед італійським фахівцем становить майже 3,2 млн євро.

Раніше команду через невиплату зарплати покинули помічники Капелло Крістіан Пануччі і Массімо Нері. Пануччі працював у тренерському штабі збірної Росії з 23 липня 2012 року.

Збірна Росії займає третє місце в групі G кваліфікації Євро-2016. В активі у підопічних Фабіо Капелло п'ять очок після чотирьох ігор.

Зазначимо, що зарплату Капелло обіцяють виплатити до кінця грудня.