Українці продовжують вигравати в лотерею "Мегалот" великі гроші

Останнім часом українці, купуючи лотерейні білети "Мегалот", виграють значні суми грошей

Почав низку виграшів зірваний 8 жовтня найбільший в Україні Мега джек-пот в 15 мільйонів гривень, через 10 днів житель села Житне Сумської області виграв Мегаприз у 580 000, а 15 листопада був виграний ще один Мегаприз у 800 000 грн. Володарем якого став Богдан Михайлович з міста Кам'янець-Подільський. Оформляти виграш він доручив своїй дружині Євгенії.

Зі слів Євгенії, вона спокійно ставилася до захоплення чоловіка, але не вірила, що йому вдасться виграти велику суму грошей у лотерею. І навіть коли чоловік повідомив, що у нього співпало 6 чисел із 42 і він, схоже, виграв великі гроші, Євгенія теж не повірила, що це може бути правдою. Тільки після приїзду в Київ і оформлення виграшу почало приходити розуміння того, що це дійсно правда!

Нагадаємо, числова лотерея «Мегалот» проводиться з 2001 року. За час проведення лотереї жителями України виграно більше 240 млн гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.», який проводить такі популярні лотереї як Лото Забава, Мегалот, Тіп та Топ, Спортпрогноз та ін., є одним з найбільших платників військового збору в Україні - сума щомісячних відрахувань становить порядку 5 млн гривень.

ФОТО дружини гравця з чеком Мегалот на 800 тисяч