За добу бойовики 50 разів обстріляли позиції сил АТО – у відповідь отримали 36 вогневих ударів

За минулу добу в зоні проведення АТО зафіксовано 50 порушень терористами умов припинення вогню

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО.

Як зазначається, найбільшу активність ворожі сили проявляли на Первомайському, Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках. 
Так, на Луганщині бойовики обстріли населені пункти: Попасна, Золоте, Гірське, Чернухіно, Фрунзе, Станично-Луганське, Кримське, Щастя, Предільське, Верхня Вільхова, Трьохізбьонка, Вільхове, Макарове.

На Донеччині – населені пункти: Авдіївка, Веселе, Новокалиново, Новомихайлівка, Піски, Опитне, Красногорівка, Хімік, Березове, Полтавське, Шуми, Малоорлівка, Орлово-Іванівка, Нікішине, Кам`янка, Дебальцеве.

Також терористи здійснили чергову атаку на Донецький аеропорт, однак  «кіборги» успішно відбили атаку противника. 

Разом з тим, у штабі АТО поінформували, що на Маріупольському плацдармі активних дій збоку терористів не зафіксовано. "Наші війська проводять пошуково-ударні дії у визначених районах з метою локалізації та знищення незаконних збройних формувань", - зазначили у штабі.

У прес-центрі повідомили, що у відповідь на обстріли терористів за добу українські артилеристи виконали 36 вогневих завдань по місцях скупчення живої сили та техніки ворога.

Зокрема, в районі Докучаєвська  зафіксовано  переповнення міської лікарні пораненими бойовиками, серед яких є російські військові. Наразі  кількість знищених бандитів уточнюється.