Чи залишиться Усик Інтерконтинентальним чемпіоном?

Олександр Усик проведе бій проти боксера з ПАР Дені Вентера, чемпіона світу за версією WBF у першій важкій вазі. Боксерський турнір відбудеться у суботу, 13 грудня, в київському Палаці спорту за підтримки бренду "Хортиця"

Для Усика це буде перший захист титулу Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі, який він завоював 4 жовтня у Львові у бою проти південноафриканця Даніеля Брюера. Тоді Усик нокаутував свого суперника в сьомому раунді.

За 12-річну професійну кар'єру суперник українця провів 25 поєдинків, у 19 з яких переміг, причому у 14 боях – нокаутом. Нинішній титул чемпіона світу за версією WBF Дені Вентер завоював у вересні минулого року.

Зараз Олександр Усик, який займає сьомий рядок у рейтингу WBO у своїй ваговій категорії, активно готується до майбутнього бою під керівництвом Джеймса Алі Башира. "Я дивився поєдинки мого опонента. Високий хлопець, добре працює правою рукою, б'є назустріч. Я покладаюся на Башира, він ретельніше його вивчив і підкаже мені, що робити", – зазначив Усик.

За словами Джеймса Алі Башира, на даний момент Вентер є найсерйознішим суперником Усика на профі-рингу. "Він боксував з багатьма сильними боксерами. Вентер приїде перемагати. Я думаю, це буде хороший бій", – прогнозує Джеймс Алі Башир.

Трансляція поєдинку відбудеться увечері 13 грудня на телеканалі "Інтер" за підтримки бренду "Хортиця" – абсолютна якість.