Перед концертом Ані Лорак активісти знову побилися з міліцією

Перед концертом Ані Лорак в НП "Україна" влаштували чергову сутичку з правоохоронцями

Як повідомили Еспресо.TV у прес-службі київської міліції, в результаті інциденту постраждало семеро правоохоронців.

"О 18 год. біля станції київського метрополітену "Палац Україна" зібралося близько 100 осіб, які рушили до центрального входу палацу "Україна". Агресивно налаштовані активісти намагалися прорвати кордон правоохоронців та потрапити до приміщення концертної зали. При цьому мітингувальники почали кидати в бік працівників міліції каміння, яйця, петарди, а також застосували палиці та сльозогінний газ.

У результаті сутички один працівник міліції отримав травму руки. Солдату Національної Гвардії травмовано обличчя внаслідок вибуху петарди. Наразі потерпілих доставлено до лікарняного закладу для надання їм допомоги в умовах стаціонару. Ще п’ятеро правоохоронців отримали хімічне отруєння внаслідок застосування проти них сльзогінного газу.

За вчинення протиправних дій біля палацу "Україна" працівниками міліції затримано чотирьох активістів з числа мітингувальників", - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство". Розпочато досудове розслідування.