Із полону звільнено офіцера ЗСУ, якого захопили терористи під час перемовин

З полону бойовиків звільнений офіцер Збройних сил України підполковник Володимир Гулий

Про це овідомив керівник української робочої групи Спільного центру з контролю та координації питань щодо припинення вогню та поетапної стабілізації лінії розмежування сторін генерал-лейтенант Володимир Аскаров, передає Еспресо.TV із посиланням на прес-службу Міноборони.

До цієї робочої групи Спільного центру входять представники української сторони, моніторингової групи ОБСЄ та Збройних сил Російської Федерації.

Ще 5 листопада "ДНРівці" звернулися до української сторони, що у них перебуває полонений офіцер Збройних сил України, якого поранено в ноги, і вони його розстріляють або відпустять лише після проведення переговорів.

Бойовики визначили місце передачі неподалік населеного пункту Нікішино, поблизу Дебальцевого. Від української сторони на проведення перемовин прибула група військовослужбовців у складі 5 людей, серед яких був і підполковник Володимир Гулий. Але терористи підступно обманули наших військових та захопили усіх в полон.

Сьогодні з тієї групи у полоні терористів перебуває ще 4 військових. Наразі ведуться перемовини щодо їхнього звільнення.