Печерський суд зняв арешт з рахунків Арбузова, - ЗМІ

Печерський районний суд Києва виніс рішення про зняття арешту з майна сім'ї головного фінансиста сім'ї Януковича, колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова

Про це йдеться в рішенні Печерського суду у справі №757 / 32134/14-к, копія якого є в розпорядженні видання "Цензор.НЕТ".

"Саме Арбузов фінансував злочини проти народу, це його грошима оплачували найманих убивць. На засіданнях штабу по боротьбі з Майданом, яким керував Олександр Янукович, Арбузов був одним з найбільш рішучих прихильників знищення Майдану за всяку ціну, - пише Бутусов і додає, що, за даними українських спецслужб, саме за гроші сім'ї Януковича - і гроші Арбузова - фінансується війна в Донбасі, ці криваві гроші йдуть на оплату терористів, які вбивають українців.

"Арбузов перебуває під санкціями у всьому цивілізованому світі, який був вражений вбивствами на Майдані. Але 21 листопада УКРАЇНСЬКИЙ суд, який знаходиться в 500 метрах від Майдану, прийняв рішення - зняти арешт з майна, зняти арешт з рахунків Арбузова. За даними джерел, близьких до слідства, на арештованих рахунках Арбузова, які йому повернули в розпорядження 21 листопада, могло перебувати близько 200 мільйонів гривень!", - написав журналіст.

"Підстави для зняття арешту - "Арбузов не був повідомлений про підозру". Так, на такій підставі можна знімати арешт з майна будь-якого міжнародного злочинця. Санкції проти Арбузова діють у двох десятках провідних держав. Але тільки не в Україні, де Арбузов зробив свої злочини!", - пише Бутусов.

"Як думаєте, віддати мільйони Арбузову було можливо без відома керівництва Генпрокуратури? ГПУ приховала від суспільства факт змови з Арбузовим, це очевидно. І треба дізнатися, хто саме наказав сидіти мовчки", - зазначив журналіст.