Тернопільські волонтери відправили захисникам Маріуполя гуманітарну допомогу

До базових таборів захисників Маріуполя надійшов вантаж з гуманітарною допомогою, зібраною тернопільськими волонтерами

Теронопільчани морально і матеріально підтримують захисників Маріуполя, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО.

Серед необхідних для наших воїнів речей були: матраци, пічки-"буржуйки", медикаменти для лікування сезонних захворювань, теплі речі та тисячі дитячих малюнків.

За словами тернопільців, які допомагають учасникам антитерористичної операції, це не перша їхня акція допомоги українським воякам. Восени вони відправляли на південь Донбасу теплі речі, бронежилети та елементи бойового спорядження. В майбутньому ж, за домовленістю з керівництвом сектору, тернопільці планують привезти до Маріуполя біноклі та прилади нічного бачення, в яких є потреба.

"Увесь гуманітарний вантаж офіцери поставили на облік відповідних служб та негайно направили на передову сил АТО. Тож, воїни на бойових позиціях чи на блокпостах в той же день відчули турботу мешканців Тернополя. Від усіх українських воїнів хочу сказати велике спасибі волонтерам з різних куточків країни і пообіцяти усім цивільним людям, що ми обов’язково здобудемо перемогу", - зазначив начальник групи тилового забезпечення сектору.

Фото: Фейсбук.