Нейрохірург, який викрив цинізм журналістки Lifenews, отримав подяку від сім'ї Рязанова

Нейрохірург Олексій Кащеєв розповів про неабиякий резонанс, який викликало розкриття його переписки з журналісткою Lifenews. Вона пропонувала лікарю гроші, щоб першою отримати інформацію про смерть легендарного режисера Ельдара Рязанова

Про це він розповів у ефірі Еспресо.TV.

"Дійсно, резонанс вийшов величезним. Я не є публічною людиною, як я вже зазначав, за буквально дві доби я отримав майже 4 тис повідомлень від користувачів соцмереж. Жодного з цих повідомлень не було негативного, всі дякували мені за правдиві слова, які я сказав. Я отримав також повідомлення, що не підлягають розголосу, від багатьох представників урядових організацій, навіть від сім'ї Ельдара Рязанова. Для мене ця ситуація незвична, але я жодного разу не жалкував про те, що я відкрив правду такій великій кількості людей", - розповів Олексій Кащеєв.

За його словами, якихось погроз йому не надходило, натомість пропонували навіть фізичний захист.

"Я також отримував в мережі декілька повідомлень про пропозицію мого захисту, фізичного захисту. Мені писали, що "ось, якщо Вам будуть погрожувати - ось телефон і ми Вам допоможемо", - каже нейрохірург.

Як вже повідомляло Еспресо.TV, журналісти Lifenews хотіли "поховати" відомого російського режисера Ельдара Рязанова, який перебуває у важкому стані у лікарні. Медійники пропонували лікарю грошову винагороду за оперативну інформацію про його смерть.