Суддя Печерського суду Києва Сергій Вовк знову відібрав у киянки помешкання

Киянка Юлія Рудакова стала жертвою вишуканої махінації - за рішенням судді Печерського районного суду м.Києва Сергія Вовка її заочно позбавили законного права власності на квартиру і авто

Нагадаємо, що саме цей суддя свого часу виніс обвинувальний вирок чинному голові фракції Блок Петра Порошенко Юрію Луценку та два роки тому позбавив житла на Печерську київську вчительку Ніну Москаленко. Обидва випадки набули неабиякого розголосу, але ж ніяк не позначились на кар’єрі "неупередженого" судді.

Незважаючи на всі зміни, що відбулись в державі, так само безпідставно було винесено рішення і цього разу. У законного власника житла, в котрого наявні усі нотаріально завірені документи щодо його придбання, оплати житлово-комунальних послуг і навіть проведення ремонту, відібрали майно на основі якогось усного договору, йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

"Мені ніхто про це не говорив, не повідомляв, не викликали до суду, ніякі листи про те, що буде засідання, слухання мені не надходили, я не була проінформована и у мене просто відібрали квартиру и машину", - розповіла Еспресо.TV постраждала.

Також вона звернулась до Апеляційного суду задля відновлення справедливості і, зважаючи на додаткові запити судді, можна впевнено сказати, що цього разу справу принаймні розглянуть в рамках законодавства.

Як зазначив представник потерпілої Роман Кудрицький, "наше законодавство передбачає певну форму для укладення певних угод як-то укладення договору про купівлю-продаж нерухомості має бути а) в письмовій формі б) воно має бути нотаріально посвічено. В матеріалах справи є договір, підписаний Рудаковою, не дивлячись на це позивач - Матвієнко говорить про те, що у нього була якась усна домовленість і на підставі цієї усної домовленості Рудакова покупала для нього квартиру".

На разі суд відклав слухання до 26 січня 2015 року, аби представники потерпілої надали додаткові матеріали щодо справи, проте вже зараз можна сказати, що в апеляційному суді серйозніше поставилися до і цього випадку, адже абсурдність попереднього рішення видно неозброєним оком.