Клуб НХЛ "Лос-Анджелес Кінгз" оштрафували на $100 тис. за появу на тренуванні росіянина

Хокейний клуб оштрафований на $100 тис. за появу дискваліфікованого російського захисника В'ячеслава Войнова на тренуванні команди, якого також підозрюють у домашньому насиллі

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Ведомости" та офіційний сайт НХЛ, "Лос-Анджелес Кінгз" визнав, що на тренуванні був задіяний дискваліфікований російський гравець.

"Це було помилкою з нашого боку, ми беремо на себе всю відповідальність. Нам необхідно бути більш пильними, для того щоб у тренувальних заходах Войнов завжди знаходився окремо від команди", - йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті хокейного клубу.

НХЛ дискваліфікувала Войнова 20 жовтня на невизначений термін у зв'язку з його арештом в Каліфорнії за підозрою в домашньому насильстві. Згідно з умовами дискваліфікації хокеїсту було заборонено брати участь у будь-яких командних заходах.

У листопаді окружний прокурор Лос-Анджелеса пред'явила звинувачення Войнову в нанесенні тілесних ушкоджень. Максимально можливе покарання - 9 років позбавлення волі.