Креативний директор Global Spirits знову провів безкоштовний майстер-клас з ефективного фандрайзингу

1 грудня відбувся черговий відкритий тренінг з маркетингу для співробітників і керівників громадський організацій України. За традицією безкоштовний майстер-клас провів креативний директор Global Spirits Олексій Голіков

Його тренінг під назвою «Ефективні комунікаційні стратегії» відвідали понад 40 представників відомих некомерційних структур. Куратором зустрічі виступив благодійний фонд «Таблеточки».

На цей раз майстер-клас проходив на новому майданчику Fedoriv HUB. У невимушеній атмосфері учасники майстер-класу та креативний директор Global Spirits більше двох годин обговорювали найактуальніші питання, присвячені ефективному розвитку третього сектора економіки України.

Як пояснив учасникам майстер-класу експерт з маркетингу: «Сміливі, інноваційні та креативні рішення - єдиний шлях до успіху в маркетингу. Ніякої різниці між маркетингом комерційним та соціальним в цьому сенсі немає».

Олексій Голіков зазначив, що створення сприятливих умов для появи і впровадження креативних ідей - завдання цікаве, проте нелегке. Важливим кроком у даному напрямку може стати об'єднання некомерційних організацій під егідою найбільших комерційних корпорацій країни. Саме до такого висновку прийшли спільно учасники тренінгу.

Експерт поділився з аудиторією цікавою інформацією про світовий досвід маркетингу громадських організацій. Під час тренінгу були детально розглянуті численні історії успіху всесвітньо відомих брендів на ниві філантропії. Ці живі приклади яскраво і переконливо продемонстрували значення правильного вибору комунікаційних стратегій.

Проведений майстер-клас продовжив серію регулярних тренінгів, які компанія Global Spirits безкоштовно проводить для благодійних організацій. Такі зустрічі мають велике значення для її учасників, оскільки традиція, яка об'єднує громадські та комерційні організації країни, продовжує розвиватися. Стежити за графіком проведення зустрічей можна на сторінках благодійного фонду «Таблеточки» за адресою: tabletochki.org а також на www.facebook.com/tabletochki.