"Укроборонпром" відновив понад 1000 одиниць військової техніки

"Укроборонпром" виконав доручення президента України Петра Порошенка та відновив понад тисячу одиниць військової техніки

Про це повідомляє РНБО, передає Еспресо.TV.

Сьогодні близько двох десятків виїзних ремонтних бригад від державного концерну "Укроборонпром" цілодобово займаються відновленням пошкодженої української бойової техніки на передовій у зоні АТО. Тільки за кілька останніх місяців їм вдалося повернути у бойовий стрій понад одну тисячу одиниць броньованої техніки.

За дорученням президента України Петра Порошенка концерн тільки за останній час збільшив свої потужності приблизно на 40%. Для цього керівництво "Укроборонпрому" розширило штат співробітників, укомплектувало виробничі майданчики висококваліфікованими майстрами та перевело більшість підприємств на 3-х змінний графік роботи.

Найпотужніші оборонні підприємства, розташовані в Києві, Львові, Харкові та Миколаєві майже цілодобово займаються ремонтом, відновленням пошкодженої техніки та тієї, що знімається з довгострокового зберігання.

Вдень і вночі майстри-оборонці працюють над зразками нової, більш потужної бойової техніки. З урахуванням побажань військових модернізують застарілі бронемашини та без затримок відправляють їх в зону АТО.

В результаті, українські воїни, які сьогодні героїчно тримають визначену лінію оборони на Донбасі, регулярно отримують потужне броньоване підкріплення та відновлені артилерійські системи, якими наносять переможні удари та подавляють вогневі точки ворога.