Терористи знову обстріляли Маріуполь

Близько 12.30 терористи знову обстріляли позиції українських військовослужбовців із "Градів" на північно-східній стороні Маріуполя, поранено військовослужбовця

Про це 0629 повідомили в штабі оборони міста, передає Еспресо.TV.

Залпи "Граду" чутні в різних районах міста. Зокрема, на "Східному" в будинках тремтіли вікна, а в Жовтневому районі - під ногами тряслася земля. Мешканці Маріуполя в соціальних мережах пишуть, що з вікон багатоповерхівок видно дим в полях поряд з мікрорайоном "Східний".

В талаківській селищній раді виданню повідомили, що близько 12.20 був добре чутний обстріл з території, підконтрольній "ДНР". "Стріляли не по селищу, а ближче до міста. Швидше за все снаряди летіли з селища Саханка", - уточнило джерело в селищній раді.

Керівник прес-служби сектора "М" Дмитро Горбунов повідомив, що позиції ВСУ на північному сході від Маріуполя піддалися обстрілу о 12.20, те, що чули маріупольці пізніше, було роботою українських артилеристів, які стріляли у відповідь.

Загиблих в ході обстрілу немає. Поранений військовослужбовець Національної гвардії України. З пораненнями середньої тяжкості він був госпіталізований до військового госпіталю.