Відомий російський боєць Ємельяненко у СІЗО став авторитетом

Відомий російський боєць змішаного стилю, учасник шоу-турнірів Pride, екс-чемпіон світу за версією ProFC Олександр Ємельяненко заборонив своїм сусідам по камері курити в СІЗО

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Советский Спорт", 33-річний спортсмен у даний момент знаходиться в СІЗО. Його підозрюють у зґвалтуванні своєї домробітниці Поліни Степанової.

Як розповіли члени Громадської спостережної комісії, Ємельяненко встановив в камері свої правила. Він заборонив сусідам по камері курити. Якщо ж у ув'язненого є бажання "потягнути" сигаретку, йому потрібно віджатися від підлоги двадцять разів. Ємельяненка слухаються охоче.

Нагадаємо, на Олександра Ємельяненка завели кримінальну справу за статтею "Згвалтування". За версією слідства, третього березня боєць у своїй квартирі згвалтував 26-річну дівчину Поліну, а також викрав її паспорт.
В даний час боєць і його захисник приступили до ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, після чого її буде направлено для затвердження обвинувального висновку та подальшої передачі в суд для розгляду по суті.