Гламурна "слідачка" ЛНР розповіла, як козаки "поняттями" побороли наркоманію

У місті Стаханов Луганської області представники так званого «Всевеликого війська Донського» захопили будівлю місцевої міліції і видають себе за представників органів внутрішніх справ

Зміст

Про це йдеться у програмі місцевого телеканалу «Новий канал Новоросії», гостею якого була якась Світлана Борцова, що представилася начальником слідчого відділу Стахановської міліції, пише ДеПо.

Варто зазначити, що терористка носить папаху поверх гламурної шпильки з псевдокамінням.

За словами «козачки», вона прийшла в студію, щоб повідати місцевим жителям про те, що міліція працює, хоча «багато хто про це і не здогадуються». При цьому вона просить звертатися із заявами по телефону «102».

Також вона розповіла, що за три місяці ними було розкрито 80 крадіжок, 2 вбивства та 1 факт педофілії.

«Нами було виявлено розкрадання газу. Один з місцевих жителів за допомогою компресора крав газ і тут же заправляв їм машини. Підприємству «Луганськгаз» було завдано збитків у 671 тис. гривень », - повідомила вона. При цьому ведучий пояснив, що хоч жителі Луганщини і отримують газ безкоштовно, але «треба ж мати совість».

Також Борцова повідомила, що «з приходом на нашу землю Всевеликого війська Донського вони своїми поняттями і нормами поведінки практично побороли наркоманію. Одні наркомани просто виїхали, інші кинули вживати наркотики ». «Приходять і кажуть тепер нам «спасибі», - додала вона.

Раніше повідомлялося, що нова прокурорша «ДНР» на нарадах читає з папірця і червоніє.