Приходько: Роблю все, щоб віддячити військовим

Українська співачка Анастасія Приходько не спілкується з російськими колегами і заявляє, що не має нічого спільного із ними

Про це телефоном в ефірі програми “Вечірній телеекспрес” на Еспресо.TV розповіла співачка Анастасія Приходько.

"Я їду в Сватове і в Сєвєродонецьк, в частину та в госпіталь”, - розповіла вона.

Співачка наголосила, що намагається не пропускати концерти для українських військових, оскільки так вона може особисто їм подякувати за те, що вони роблять.

“Для мене ці концерти дуже важливі, і я намагаюся дякувати нашим військовим, солдатам у госпіталі, як можу. Тому будь-які поїздки я намагаюся в принципі не пропускати. Для мене це подяка хлопцям, я чесно намагаюся, як можу, і не знаю, що ще робити, щоб їм віддячити", - поділилися Приходько.

Водночас вона наголосила, що не має нічого спільного зі своїми російськими колегами і вважає лицемірством мати російські нагороди.

“Щодо російських колег, я з ними не спілкуюся і нічого спільного у мене з ними тепер немає. По-третє, я як людина, яка випустила пісню"Герої не вмирають", думаю, що це якось дволико, що у мене будуть стояти російські нагороди в будинку, а при цьому я буду співати такі пісні. Тому я відмовилася від них”, - зазначила співачка і додала, що продасть наявні нагороди на користь солдатів.

“Я думаю, як правильно їх продати. Природно, всі гроші перейдуть української армії”, - запевнила Приходько.

Нагадаємо, нещодавно Приходько засудила українських артистів, які отримали нагороди в Кремлі, заявивши, що для них "Батьківщина, там де платять". Також співачка вирішила відмовитись від всіх російських нагород і пустити їх з молотка. 

Читайте також, Анастасія Приходько представила фольк-метальний кліп "Герої не вмирають"