Юрій Бойко назвав Майдан безкоштовним цирком, - Антон Геращенко

Народний депутат Антон Геращенко повідомив, що Юрій Бойко назвав Майдан безкоштовним цирком і закликав Генпрокуратуру нарешті оприлюднити звіт щодо справи "вишок Бойка"

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбук", передає Еспресо.TV

"Тільки що Юрій Бойко, виступаючи з трибуни, сказав, що тільки після того, як загинули люди в зіткненнях на Сході, безкоштовний цирк закінчився.

Виходить Юрій Бойко назвав безкоштовним цирком Майдан, загибель Героїв Небесної сотні і всі досягнення Революції Гідності, яка винесла його і його "дружбанів" і "паханів" з теплих крісел", - зробив висновок Геращенко. 

Він додав, що якби Генеральна прокуратура відповідальніше ставилася до своїх обов'язків, то Юрій Бойко не сидів би у депутатському кріслі. 

"Чому він так себе нахабно вів сьогодні? Адже Генеральна Прокуратура може в будь-який день внести обґрунтоване подання про притягнення до кримінальної відповідальності Юрія Бойка і будь-якого іншого депутата з більшості або з опозиції у разі якщо в їхніх діях є склад злочину.

Сподіваюся, ми ще такі подання побачимо!

Якщо звичайно Генеральний Прокурор буде відповідально ставиться до своїх обов'язків.

Наприклад, дасть звіт про те, як протікає знаменита справа "вишок Бойка", про яку в пресі писали, що Бойко і Ко переплатили за ці вишки посередникам 200 мільйонів доларів", - написав він.