Американський фотограф "напише" Біблію мовою смайликів

Каліфорнійський фотограф Камран Кесл вирішив перекласти Біблію на мову смайликів і ідеограм для використання у веб-повідомленнях

Камран Кесл розповів, що створив кілька тисяч додаткових смайликів, щоб описати різні біблійні теми, такі як опис Христа або диявола, повідомляють "Новости христианского мира".

"Половина книги буде перекладена мовою смайликів, інше буде в тексті. Кожен вірш Біблії буде містити певну кількість смайликів. Читачі зможуть читати Слово Боже, яке буде написано упереміш з мовою смайликів і звичайним текстом", - зазначив Камран.

Ідея перекласти Біблію мовою смайликів прийшла Камрану після того, як він взяв участь у навчанні кіно-майстерності, яке проводили по благодійній програмі для школярів з малозабезпечених сімей. Під час навчання, 16-річна школярка сказала, що вона ніколи не читала Біблію. На відповідь чому, дівчина не читала, вона сказала: "Якщо я не можу прочитати її на своєму телефоні, значить читати її в письмовому вигляді, не буду". На що Камран відповів: "А якщо я перекладу Біблію мовою смайликів, ти будеш її читати?".
І дівчина погодилася.

"Я, звичайно ж, ще не уявляю, як можна зробити таку Біблію, але мені цікаво буде подивитися, що вийде. Протягом історії християни знаходили різні творчі способи, щоб прищепити людям інтерес до Слова Божого", - сказав Ендрю Худ, директор відділу зі зв'язків з громадськістю в Американському біблійному товаристві.

Варто відзначити, що фотограф Камран Кесл є ще й засновником агентства Hollywood Ending Studios. На його сайті сказано, що він "бачить світ у картинках".