Австралієць зробив собі 203 тату з Сімпсонами, аби потрапити до Книги рекордів Гіннеса

За минулий рік австралієць Майкл Бакстер провів 130 годин, роблячи татуювання

52-річний Майкл Бакстер сподівається, що, завдяки своїм татуюванням, потрапить до Книги рекордів Гіннеса. Чоловік є великим прихильником мультсеріалу, на свої татуювання він витратив 12000 австралійський долларів (понад 154 тис. грн.), пише The Daily Mail.

Майкл подав заявку на світовий рекорд на 17 грудня – день, коли серіал відзначатиме своє 25-річчя.

Фото: The Daily Mail

Найулюбленіший персонаж Бакстера – Гомер, але його тату також включають в себе і Мардж, Барта, Лізу та Меггі.

Другорядні персонажі також на тілі Бакстера, хоч і загублені у безлічі інших. Тату також зображують сцена та місця з Спрінгфілда – міста, де відбуваються події "Сімпсонів".

"Я хотів, аби в мене було щось унікальне, щось таке, чого немає ні в кого", - зазначив Бакстер.

Для того, аби потрапити в Книгу рекордів Гіннеса, Бакстеру потрібно побити рекорд Лі Вейєра з Нової Зеландії – на його руці 41 тату з Сімпсонами. 

203 тату Бакстера підштовхнули його до "міжнародної сцени" – він почав поширювати свої фотографії в Інтернеті. Кампанія навіть запущена в США, аби переконати створювачів "Сімпоснів" запросити Бакстера виступити в шоу.

Майстер, що зробив ці тату, каже, що спочатку не повірив, коли Бакстер сказав йому, що хоче так багато зображень Сімпсонів на своїй спині. Однак дружина, 2 доньки, онук та онучка Бакстера обожнюють його татуювання та вважають їх фантастичними".