Бразильський "Сантос" підписав довічний контракт з легендарним Пеле

З цього моменту торгові марки "Сантоса" і Пеле об'єднані назавжди

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на офіційний сайт "Сантоса".

"Новий контракт вкрай важливий для того, щоб бренд "Сантоса" отримав впізнаваність у всьому світі. В нашій історії є найвеличніший футболіст всіх часів, нашого сьогодення і майбутнього", - заявив президент клубу Оділіо Родрігес. 

Сам Пеле прокоментував контракт наступним чином: "Сантос" вірив у мене, коли я був молодий. Він зробив з мене того чоловіка і того гравця, яким я став. "Сантос" завжди в моїй крові, і я говорю про це в будь-якій частині світу. Я з нетерпінням чекаю початку роботи з "Сантосом" у своїх стратегіях і програмах, щоб забезпечити визнання клубу найкращим футбольним клубом в Бразилії", - сказав Пеле.

Нагадаємо, на даний момент Пеле знаходиться в госпіталі імені Альберта Ейнштейна. Про дату виписки бразильця з лікарні в Сан-Паулу поки не повідомляється.

Спочатку легендарний бразилець поскаржився на болі в шлунку. 13 жовтня Пеле повинен був взяти участь у презентації книги, яка була запланована в одному з музеїв бразильського міста Сантос. Проте за три години до початку заходу легендарний футболіст поскаржився на погане самопочуття.

Під час другої госпіталізації йому був поставлений діагноз - камені в нирках і інфекція сечових шляхів.

У складі збірної Бразилії Пеле перемагав на чемпіонатах світу 1958, 1962 і 1970 років. Він зіграв 92 матчі за національну команду і забив 77 голів.