ОБСЄ зафіксувала на Донбасі ще кілька немаркованих військових конвоїв

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували поблизу Донецька чергові чотири колони невпізнаних військових вантажівок

 Про йдеться у звіті місії, опублікованому 6 грудня, передає Еспресо.TV.

"Під час поїздки в підконтрольний ДНР Шахтарськ СММ зафіксувала 4 конвої (загалом 19 автомобілів) немаркованих військових вантажівок, що пересувалися окремими групами в західному напрямку по трасі H21 в бік Донецька. На бампері однієї з немаркованих військових вантажівок СММ помітила наклейку з написом "Новоросія", - йдеться у звіті.

Також спостерігачі повідомляють, що у зворотному шляху з Шахтарська до Донецька вони помітили 41 немарковану військову вантажівку, що прямували на захід у бік Донецька.

Також зафіксовано колону з 30 припаркованих вантажівок без маркувань, 4 невеликі групи військової техніки без розпізнавальних знаків, у складі яких 9 машин і 2 багатоцільових легких броньованих тягачів. Військова техніка прямувала на захід.

Нагадаємо,  2 грудня ОБСЄ зафіксувала в районі Макіївки, яка наразі контролюється бойовиками, 27 немаркованих військових вантажівок.