Перед матчем в Лізі чемпіонів Луческу вже плачеться на несправедливість європейських суддів

Перед матчем 6-го туру груповог ораунду ліги чемпіонів "Порту" - "Шахтар" наставник донецького клубу Мірча Луческу знову почав нарікати на суддівство

Луческу озвучив цілу низку претензій до арбітрів, які судили різні матчі "гірників" у єврокубках, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Шахтаря". 

"МЮ" м'яч нам забив після очевидного фолу на Степаненко. Джонс просто зніс його на газон! Також не будемо забувати, що в матчі з "Ювентусом" у ворота туринців не призначили чистий пенальті, коли збили Мхітаряна, а вони оформили гол з офсайду. Сильним клубам завжди надають допомогу. Я намагаюся донести до УЄФА те, як інтерпретується суддівство щодо східноєвропейських команд! Згадую ще останню гру з "Порту", коли за рахунку 1:0 Едуардо забив чистий м'яч, видалення двох футболістів. Особливо, як валявся Моутіньо після нібито божевільного фолу Ракицького на ньому, а Ярослава одразу видалили. Також наша перша гра у Львові, коли Інді сфолив на Адріано, а суддя не зарахував фол. Матч тривав, пішла контратака, і португальці забили в наші ворота", - скаржиться Луческу.

Він також додав, що всі матчі між "Порту" і "Шахтарем" приносили задоволення глядачам, адже дві технічні команди демонструють видовищний футбол. За словами тренера, нинішній "Порту" - найсильніший за останні п'ять років.

Нагадаємо, сьогодні  "Шахтар" на виїзді зіграє поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти лідера групи H "Порту". Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом, а транслюватимуть його телеканали "Футбол 2" та "Україна".

Як уже повідомлялося, нещодавно Луческу плакався, що чемпіонат України підлаштований під "Динамо".