В Одесі підірвали офіс волонтерів, що допомагають армії (ДОПОВНЕНО)

У ніч на 10 грудня в Одесі прогримів потужний вибух

Як повідомляє місцеве видання "Таймер", вибухнула офісна будівля на розі Адміральського проспекту і вулиці Краснова, передає Еспресо.TV.

"В результаті пригоди ніхто не постраждав, оскільки вночі в приміщенні не було жодної людини. Вибух знищив приміщення на першому поверсі, де знаходився центр допомоги бійцям АТО", - йдеться в повідомленні.

Як розповіла нашому одеському виданню "Думская.net" голова волонтерської організації Далія Северин, камери зафіксували момент закладання бомби: "Якась жінка з закритим обличчям просто поклала пакет біля входу в бізнес-центр і пішла".

"Зіпсовано дуже багато речей, але ми все одно розраховуємо на одеситів, - сказала Далія. - Поточна посилка була розрахована на 28-у механізовану бригаду, 14-й батальйон територіальної оборони і добровольчий батальйон "Луганськ-1". Ми забезпечуємо солдатів продуктами, засобами гігієни, медикаментами. Що конкретно постраждало, поки не ясно, але ми все одно будемо продовжувати нашу діяльність - нехай цього разу і з невеликою вимушеною затримкою, в іншому приміщенні".

Волонтери кажуть, що в результаті вибуху постраждав охоронець офісного центру, але охорона цю інформацію спростовує.

Нагадаємо, тиждень тому в Одесі було підірвано будівлю магазину "Патріот", що торгує державною символікою та предметами національного одягу. Подію правоохоронці розглядають як теракт.