"Сент-Етьєн" шкодує, що його фани спровокували бійку в Києві

11 уболівальників французького "Сент-Етьєна" отримали важкі травми перед матчем 6-го туру групового етапу Ліги Європи з "Дніпром" (0:1) в бійці з фанатами українського клубу

Французькі уболівальники спалили прапор України, і керівництво "Сент-Етьєна" на своєму офіційному сайті висловило жаль у зв'язку з тим, що фанати французької команди першими розпочали бійку в одному з київських барів, повідомляє Еспресо.TV.

"Клуб висловлює шкодування з приводу серйозного інциденту, який стався в четвер вдень у Києві, де на сотню вболівальників "Сент-Етьєна "в барі напали українські фанати з ножами та вогнепальною зброєю. 11 уболівальників були доставлені в київську лікарню, ще декілька отримали легкі травми", - йдеться в повідомленні.

Постраждалі доставлені в одну з лікарень Києва. Крім того, у кількох людей зафіксовані легкі ушкодження.

Уболівальникам були дані гарантії, що за участю посольства Франції їм буде забезпечено безпечний супровід до аеропорту, а всі постраждалі відправляться додому на літаку разом з командою.

Як уже повідомлялося, учора на вул. Прорізній сталася бійка між французькими футбольними вболівальниками та українськими.