Наречена Кличка-молодшого подарує українським дітям подарунки на Новий рік

Цього місяця голлівудська актриса і новоспечена мама Хайден Панетьєррі подарує подарунки дітям, які позбавлені батьківської опіки та піклування

Хайден спільно з Фондом Кличків організувала благодійний проект під назвою "Новорічна надія", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на klitschko-brothers.com.

У рамках ініціативи Хайден вручить до новорічних свят подарунки дітям, які знаходяться в психіатричних лікарнях, колоніях, центрах соціальної реабілітації, будинках-інтернатах для дітей сиріт з інвалідністю, а також дітям переселенців зі сходу України.

"Різдво завжди було моїм улюбленим святом. Цього року - воно дуже сильно відрізняється, тому що я отримала найчудовіший подарунок на світі - красуню доньку. Думки про те, що я стану мамою, навели мене на роздуми про дітей, яким не знайоме тепло і любов батьків. І я почала думати, як створити їм новорічний настрій, зробити новорічний сюрприз. Ми з неймовірно досвідченою командою Фонду Кличко вибрали декілька сотень дітей у найскладніших життєвих ситуаціях, щоб вони замовили собі подарунки на свій смак", - заявила актриса.

Володимир Кличко з радістю підтримав ідею своєї супутниці.

У проекті Хайден Фонд Кличків організовує закупівлю і доставку подарунків особисто в руки кожній дитині. Хлопцям заздалегідь були роздані анкети, в яких можна відзначити категорію бажаних подарунків: одяг, спортивні та канцелярське приладдя, а також прикраси, іграшки, книги, набори для творчості.

Як відомо, Панеттьєрі є активним борцем за права тварин і підтримує безліч благодійних ініціатив займаються збереженням природи по всьому світу. В Україні Хайден вже встигла забезпечити київський зоопарк новеньким вольєром для горили Тоні.

Як уже повідомлялося, Володимир Кличко заявив, що їхня донька з Панеттьєрі матиме подвійне ім’я - Кайя-Євдокія.