Селфі ганьби: у Сіднеї люди фотографуються на фоні кафе з заручниками

Туристи знімають селфі на фоні кафе, де невідомий зі зброєю захопив у заручники відвідувачів і співробітників біля будівлі Центробанку в центрі Сіднеі

Навколо кафе Lindt в Сіднеї, де трапилося захоплення заручників, зібралося чимало народу: люди роблять селфі на фоні трагедії, повідомляє The Daily Mail.

Фото: www.dailymail.co.uk

Свої знімки вони постять у Twitter. Користувачі мережі засудили таку поведінку. "Це жахливо, в них немає почуттів. Люди у заручниках, а все, що вони можуть зробити – це селфі", - написав один з користувачів Twitter.

Протягом усього дня користувачі завантажують автопортрети з місця подій, причому вони намагаються зробити Селфі максимально близько до кафе. Натовп навколо кафе Lindt в центрі Сіднея, де невідомий злочинець тримає близько 30 заручників, ускладнює роботу поліцейських.

У понеділок вранці близько 10: 00 за місцевим часом невідомий зі зброєю захопив у заручники відвідувачів і співробітників магазина-кафе Lindt біля будівлі Центробанку в центрі Сіднея. Заручників змусили вивісити у вікні прапор з написом арабською. Ряд ЗМІ повідомив, що у підозрюваного є рюкзак і пояс, схожий на "пояси смертників". Через підозрілого предмету було евакуйовано будівлю всесвітньо відомого Сіднейського оперного театру, розташованого в декількох сотнях метрів.

Влада Австралії у вересні вперше в історії оголосила високий рівень терористичної загрози в країні.