Григорчук залишив "Чорноморець"

Головний тренер футбольного клубу "Чорноморець" (Одеса) Роман Григорчук пішов у відставку

Сьогодні за обопільною згодою сторін було розірвано контракт з головним тренером "Чорноморця" Романом Григорчуком, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт "одеситів".

"Виконувачем обов'язків головного тренера "Чорноморця" призначений Олександр Бабич, який до цього працював з командами U-21 і U-19", - пише прес-служба клубу.

"Колектив ФК "Чорноморець" сердечно дякує Роману Йосиповичу за відмінну роботу на посту головного тренера, за досягнення, які прикрасять історію нашого клубу, і бажає наставнику нових професійних успіхів", - написали у клубі.

Довідка: Роман Йосипович очолював команду "моряків" з 16 листопада 2010 року. Під його керівництвом "Чорноморець" провів 148 офіційних матчів, в яких здобув 64 перемоги, зіграв 37 разів внічию, поступившись у 47-ми поєдинках при різниці м'ячів 173-157. Краще досягнення в чемпіонаті України - 5-е місце (2013/2014). У 2013-му році "Чорноморець" грав у фіналі Кубка України, бився за Суперкубок країни. Наша команда двічі завойовувала путівку в Лігу Європи, рік тому пройшовши в раунд плей-офф цього турніру, вперше в історії подарувавши Одесі єврокубкову весну.

Зазначимо, що "Чорноморець" посідає дев'яту сходинку української Прем'єр-ліги, маючи в активі 15 очок в 13-ти іграх. Перше місце в "Динамо" з 36-ма балами.