Бойовики обстріляли конвой з провіантом для "кіборгів"

Бойовики за добу 9 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Під обстріл потрапив також український конвой, який прямував до Донецького аеропорту

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО. 

"За минулу добу штабом АТО нараховано 9 випадків відкриття вогню з боку терористів. Районами найбільшої активності банд груп залишаються Луганський, Донецький і Дебальцевський плацдарми", - розповів спікер штабу АТО Матюхін.

Він також додав, що під час доставки конвоєм всього необхідного для захисників міжнародного аеропорту Донецьк, бойовики відкрили вогонь по колоні. Напад було відбито, усі автівки з провіантом прорвалися до "кіборгів".

Крім того, під обстріл бойовиків потрапили позиції сил АТО в районах населених пунктів Кримське, Новотошковка, Дебальцеве, Чорнухине. Двічі терористи цілеспрямовано вели вогонь по житлових кварталах населених пунктів.

Водночас, прес-служба губернатора Луганщини Генадія Москаля повідомляє, що бойовики за минулу добу 6 разів обстріляли населені пункти області.

"Село Кримське Новоайдарського району за вчорашній день обстріляли тричі: в 11.30 - з систем залпового вогню "Град", 12.35 - з мінометів, а близько півночі - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Ніхто з мирних жителів, на щастя, не постраждав", - повідомив Москаль.

Крім цього, за його словами, під обстріл зі стрілецької зброї потрапив селище Чорнухино.

В Станиці Луганській протягом минулої доби також були короткочасні перестрілки з автоматів і великокаліберних кулеметів.