Москаль: Через обстріли терористів в Станично-Луганському районі постраждали троє мирних мешканців

Вогнева агресія терористів на Донбасі має стійку тенденцію до збільшення. За вчорашню добу, 16 грудня, з боку "ЛНР" було здійснено 17 обстрілів контрольованої Україною території

Про це йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

"На жаль, не обійшлося без постраждалих серед мирних мешканців. У Станично-Луганському районі терористи після перерви знову застосували важку артилерію. Прямим влученням кількох снарядів зруйновано житловий будинок у с.Старий Айдар. На жаль, не обійшлося без постраждалих серед мирних мешканців — поранено троє чоловік. Протягом дня тривали обстріли й самої Станиці Луганської. Після 9-ї години ранку райдержадміністрацію обстріляли з підствольного гранатомета. Граната вибухнула за 10 метрів від будівлі, пошкодивши кілька вікон та вхідні двері. Через годину по РДА стріляли зі снайперської гвинтівки. Одна з куль влучила в легковий автомобіль із пасажирами (в тому числі маленькою дитиною). Дивом ніхто не постраждав. Ще одна куля влучила у вікно районної бібліотеки, що знаходиться в Будинку культури. На щастя, ніхто не поранений і не загинув", - повідомив Москаль.

Після 18-ї години козаки так званого "всевеликого войска донского" обстріляли з мінометів с.Кримське Новоайдарського району. Сім мін вибухнули на околиці села. Значних руйнувань, як і постраждалих серед мирних мешканців, немає. Усі пошкодження ліній електропередач, завдані під час бойових дій на початку місяця, вдалося відновити, від учора все Кримське знову зі світлом.