На своїй "великій" прес-конференції Путін битиме в бубон і брехатиме про рубль, - російський журналіст

Російський журналіст Олександр Сотник переконаний, що російський президент Володимир Путін буде брехати далі, що ситуація в країні стабільна

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV.

"Завтра Володимир Володимирович буде дуже довго і наполегливо брехати. Він завжди це робить, робить професійно і для багатьох переконливо, тому що у нього в руках всі телеканали, які всю цю справу інсценують, підкріплюють маячними аргументами, чим переконують росіян, що двічі два - п'ять", - вважає журналіст.

Сотник іронічно назвав рубль "прекрасною валютою" і порівняв президента Росії Володимира Путіна із шаманом.

"І взагалі рубль - прекрасна валюта, вона просто недооцінена, весь світ на нас визвірився, от через те, що "Кримнаш", розумієте. А так взагалі рубль – прекрасна валюта. Ось китайці в наш бік трохи примружилися і не хочуть з нами торгувати. Але нічого, ми китайців вмовимо, і все буде у нас чудово. Я думаю, він буде завтра бити в бубон, шаманити, продовжувати вербувати і брехати", - підкреслив російський журналіст.

Нагадаємо, російський рубль стрімко падає на валютному ринку. Вчора протягом дня російський рубль втратив відносно долара близько 30% своєї вартості. Центробанку Росії не вдалося зупинити обвал рубля, і це свідчить про те, що Кремль більше не контролює російську економіку

Однак прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков сказав, що спеціальної заяви президента Росії Володимира Путіна щодо ситуації на фінансових ринках не плануюється.