Княжицький вимагає порушити кримінальну справу проти Путіна (ДОКУМЕНТ)

Народний депутат від "Народного фронту" Микола Княжицький вимагає від МВС, СБУ та Генпрокуратури негайно порушити кримінальну справу проти Путіна і притягнути його до відповідальності через заклики до міжнаціональної ворожнечі

Відповідне депутатське звернення Микола Княжицький адресував Генеральному прокуророві Віталію Яремі, Голові СБУ Валентину Наливайченку, Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову у відповідь на рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення, яка винесла попередження Еспресо.TV за трансляцію виступу Путіна перед Федеральними зборами.

На своїй сторінці у "Фейсбуці" засновник телеканалу Микола Княжицький зазначив: "Нацрада винесла попередження Еспресо.TV за те, що під час прес-конференції Путіна, яку ми показували у прямому ефірі, а потім нещадно критикували, Путін закликав до міжнаціональної ворожнечі.

Тому вимагаю від МВС, СБУ та Генпрокуратури негайно порушити кримінальну справу проти Путіна і притягнути його до відповідальності, як цього вимагає закон. Інакше сприйматиму це, як спробу олігархічно-проросійських сил закрити незалежний канал Революції Гідності", - написав депутат.

"Скаргу, до речі, подав канал Захарченка 112", - додав він.

Нагадаємо, раніше телеканал "112-Украина" розповсюдив інформацію про те, що Нацрада з питань телебачення  і радіомовлення збирається перевірити Еспресо.TV через те, що телеканал транслював виступ Володимира Путіна перед федеральними зборами. 

Читайте також: Чому Еспресо.TV транслював виступ Путіна