Москаль: Терористи за добу сім разів обстрілювали населені пункти на Луганщині

Минула доба 17 грудня на контрольованій Україною території Луганської області минула відносно спокійно — зафіксовано всього 7 обстрілів із різного виду зброї (для порівняння, за вівторок обстрілів було 17)

Про це йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

У середу під вогневу агресію бойовиків ЛНР потрапили населені пункти Кримське, Чорнухине та Станиця Луганська. Після 17-ї години Кримське обстріляли з мінометів. Руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних мешканців не постраждав. Протягом дня селище Чорнухине періодично обстрілювали з автоматичної зброї, а на околицях Трьохізбенки лунали залпи з артилерії. У Станиці Луганській вночі чулися вибухи снарядів від важкої артилерії, періодично спалахували короткочасні перестрілки з автоматичної зброї. Інформації про руйнування чи постраждалих мирних мешканців немає. Зараз у традиційно гарячих точках Луганщини — Станиці, Кримському, Щасті, Трьохізбенці — спокійно, йдеться у повідомленні.

"З початку анонсованого перемир’я на Луганщині ще жодного дня не було реальної тиші. Найменше обстрілів було минулого четверга (11 грудня) — три, найбільше — позавчора (16 грудня) — 17", - повідомив Москаль.