Собчак прокоментувала свій виступ на прес-конференції Путіна

Ксенія Собчак поставила президенту Росії прямі питання про пропаганду та смерті в Чечні

Після виступу на прес-конференції Путіна Ксенія Собчак привернула до себе не менше уваги. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Прийшла на прес-конференцію Путіна, а у підсумку чомусь всі ставлять питання мені. Просто сюр якийсь: "Ксенія, що буе з країною?", - написала вона.

Також громадська активістка та журналістка додала, що шкодує, що Путін проігнорував питання про розіп’ятого хлопчика та брехню на телебаченні Росії.

Нагадаємо, сьогодні підчас прес-конференції президента Росії Ксенія Собчак поставила питання Володимиру Путіну, чи буде він як гарант конституції захищати тих чеченців, над якими зараз здійснюється самочинна розправа. Також Собчак запитала президента, як він планує вирішувати питання з федеральними каналами, що навмисно сіють та розпалюють національну ненависть. "Що ви збираєтесь робити, аби знизити цей градус? Чи вважаєте ви й далі, що люди діляться на ваших соратників та бандерлогів?"

Перед відповіддю Путін вирішив як завжди "пожартувати", звернувшись до свого прес-секретаря Дмитра Пєскова: "Нащо ти надав їй слово?"