Пітту не дозволили стати присяжним у суді через його популярність

У суді вважають, що актор Бред Пітт відволікатиме інших та впливатиме на їхню думку

Актор прибув до суду в п'ятницю для проходження інтерв'ю на посаду присяжного. Актор чекав кілька годин, після чого йому оголосили, що він не підходить на цю посаду, повідомляє The Daily Mail.

Голлівудському актору Бреду Пітту не надали можливість стати присяжним, оскільки суддя кримінального суду Лос-Анджелеса вирішив, що актор буде відволікати всіх від судового процесу.

"Ви не можете просто так посадити Бреда Пітта на лаву присяжних, очікуючи, що 11 інших присяжних не помітять його", - заявив адвокат Вільям Лайвлі.

"Природно, що присяжні будуть дивитися на реакцію Бреда на сказане (в суді), його думка буде впливати на них, як тільки вони почнуть обговорювати вердикт за закритими дверима", - сказав Лайвлі.

"У більшості випадків, як тільки з'ясовується, що потенційний присяжний - відома особистість, його звільняють з посади, але таке трапляється не завжди", - зазначив Лайвлі.

За його словами, присяжних відбирають випадковим чином на підставі їх водійських прав, паспортів та листів виборців, і зазвичай до останнього моменту невідомо, що присяжним хоче стати публічна персона.

Нагадаємо, вчора Бреду Пітту виповнилося 51.