Лавров каже, що "Акт на підтримку свободи України" може надовго підірвати відносини між Росією та США

Глава МЗС Росії Сергій Лавров у телефонній розмові з держсекретарем США Джоном Керрі вказав, що підписаний американським президентом Бараком Обамою закон "Про підтримку свободи України", що загрожує новими санкціями проти Росії, здатний надовго підірвати нормальну взаємодію Москви і Вашингтона

Телефонна розмова відбулася в четвер за ініціативою США, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу російського  МЗС. 

"Сергій Лавров вказав на те, що підписаний президентом США закон "Про підтримку свободи України", що загрожує новими санкціями проти Росії, здатний надовго підірвати можливості нормальної взаємодії між нашими країнами", - йдеться в повідомленні.

Акт про підтримку свободи на Україні 2014 (Закон України про підтримку свободи 2014) був підписаний Обамою в четвер. У документі вказується, що він націлений на "введення санкцій стосовно Росії і на надання додаткової допомоги Україні". Президент США заявив, що хоча і підписав закон, що дає йому право на введення нових санкцій проти РФ, але сам поки не налаштований на подібні заходи.