Львівська малеча з допомогою військових передала дітям Луганщини подарунки до Дня Святого Миколая

Для дітей привезли м’які іграшки, книжки, казки, олівці, фломастери, фарби, які були зібрані дітьми з Львівщини та передані в рамках акції "Подаруй радість дітям Сходу"

Про це у "Фейсбуці" повідомляє Прес-центр АТО, інформує Еспресо.TV

До Старобільської центральної районної лікарні у дитяче відділення завітали військовослужбовці, які нині дислокуються на Луганщині. Захід не був спеціально спланований, тому для лікарів та маленьких пацієнтів з мамами це стало приємним сюрпризом. 

Найменші пацієнти побачивши кольорову м’яку іграшку одразу тягнули рученята і щось вигукували на своїй "дитячій" мові. Малеча отримувала іграшку, а мати - книжки з казками, щоб неодмінно прочитати їх дитині перед сном. 

Трохи старші дітки із зацікавленістю дивились на людей у камуфльованій формі, а беручи подарунки – дякували. 

У дитячих очах можна було прочитати запитання: "А де ж солодке?". На це була відповідь: "Коли одужаєте приходьте до нас у гості і будуть вам солодощі". 

Коли військові відвідали останню палату і вже збирались виходити, їх зупинила завідувач дитячим відділенням Валентина Миколаївна та від імені всього медичного персоналу подякувала за подарунки. До коридору вийшли і мами з діточками та попросили сфотографуватись на згадку…

Наостанок військовослужбовці побажали діточкам скорішого одужання та поменше потрапляти до лікарні. У відповідь почули слова великої подяки на адресу Львівських діток та мирного неба над головою. Адже Схід і Захід – Єдина Україна.