Сильвестров: Путін не розуміє, що він дурний, і закінчить дуже погано

Президент Росії Володимир Путін підпадає під пушкінське визначення дурості

Про це в ефірі програми Еспресо.TV "Вечір з Миколою Княжицьким" заявив український композитор Валентин Сильвестров.

"Є два пушкінських визначення дурості: зухвалий розумник і важкий дурень. Ось зухвалий розумник - типовий ось цей ось президент Росії. Він же ж дурень, він дурний, бо він затіває такі речі, він міг би прорахувати на комп'ютері і там би видало, що це нісенітниця собача", - заявив Сильвестров.

"Якщо ти хочеш захищати російське - хто тобі заважав захищати російське за допомогою дипломатичних, господарських методів. В Україні російський світ процвітав, хто вам заважав? Ніхто росіян не переслідував, це все брехня!" – додав композитор.

"Якщо переслідування полягає в тому, що не зробили російську мову другою державною, так а чому ви не зробили українську в Росії, українців там дуже багато або татарську. Або чому десь у Франції не зробити турецьку другою? Є правила, титульна нація, ніхто російську не переслідував. Це підступність і дурість. Але людина зухвала - не знає, що вона дурна. Він думає, що він розрахував все. А він же веде країну і себе, в тому числі, до біди. Він закінчить дуже погано", - зазначив Сильвестров.