Наступний Джеймс Бонд може стати темношкірим

Наступним виконавцем ролі Джеймса Бонда може стати темношкірий актор Ідріс Ельба

Як повідомляє The Daily Beast, про це йдеться в корпоративній листуванні Sony Pictures, яку оприлюднили хакери, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на lenta.ru.

Про те, що Ельбу варто запропонувати на роль Бонда, написала віце-президент компанії Sony Емі Паскаль представнику компанії Columbia Pictures Елізабет Кентіллон. "Ідріс має стати наступним Бондом", - зазначила вона.

14 грудня представники Sony Pictures повідомили, що версія сюжету нового фільму про Джеймса Бонда була втрачена в ході масованої кібератаки.

Ідріс Ельба знявся в цілому більш ніж в 50 фільмах і телесеріалах, серед яких "Рок-н-рольщик", "Примарний гонщик 2", "Тор 2: Царство темряви". У 2012 році він отримав "Золотий глобус" за роль в серіалі "Лютер".

24-й фільм про агента 007 вийде на екрани 6 листопада 2015. У ролі співробітника британської розвідки знову зніметься Деніел Крейг. Це вже четверта серія бондіани, в яких актор втілює образ спецагента.

Невідомі хакери атакували кінокомпанію Sony Pictures в кінці листопада. Під час витоку у відкритий доступ потрапили кілька кінофільмів, які ще не вийшли на екран. Крім того, були опубліковані особисті дані голлівудських зірок і членів королівських родин Європи.