Сер Елтон Джон офіційно взяв шлюб

21 грудня в Лондоні сер Елтон Джон і його партнер Девід Ферніш зіграли весілля

Про це повідомив "Інтерфакс", передає Еспресо.TV.

Весільна церемонія проходить в маєтку Віндзор. До речі про свій намір взяти шлюб Елтон Джон заявив ще навесні цього року.

Елтон Джон заявляв, що саме Ферніш допоміг йому позбутися алкоголізму та наркотичної залежності. У 2004 році у Великобританії був ратифікований Акт цивільного стану, що вводив в законодавство поняття "одностатевого шлюбу". Елтон один з перших скористався можливістю узаконити гомосексуальні стосунки. 21 грудня 2005 Джон і Ферніш уклали шлюбний договір.

На весільну церемонію в Віндзор, де до цього вінчалися принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз, були запрошені тільки найближчі друзі та родичі.

У 2009 році пара намагалася всиновити ВІЛ-позитивного хлопчика з українського інтернату, але чиновники відмовили, пославшись на те, що одностатеві шлюби на Україні не визнаються. 25 грудня 2010 Елтон і Девід нарешті стали батьками - у католицьке різдво від сурогатної матері з Каліфорнії народився їхній син, якому дали ім'я Захарій Джексон Левон Ферніш-Джон. 11 січня 2013 на світ з'явився другий син - Елайджа Джозеф Даніель Ферніш-Джон.

Фото: Гетти