В МВС перевіряють, чи справді бійці "Айдару" побили водія на Бориспільській трасі

У мережі з’явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців "Айдару", порушуючи правила дорожнього руху, влаштували бійку на трасі Бориспіль-Києв

За словами автора відео, "п’яні люди на машинах з "Почесной варти" (бійці з бальйону "Айдар"), яких супроводжували машини Автомайдану, влаштовують свавілля на трасі Бориспіль-Київ: рухаючись по трасі з забороненою швидкістю 40 км/год, займають всі полоси, блокують рух всього транспорту, а потім підрізаючи авто б’ють водіїв транспортних засобів", пише Еспресо.TV.

Автор відео зазначає, що дружина побитого водія - вагітна, її бійці не чіпали.

В прес-службі міліції Київської області Еспресо.TV повідомили,що така подія мала місце на трасі Київ-Бориспіль.

"20 грудня в міліцію міста Бориспіль надійшло два звернення з траси Київ-Бориспіль. Одне звернення відносно того, що побили громадянина та пошкодили його автомобіль. По цьому зверненню правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.. 125 ККУ (нанесення тілесних ушкоджень). Далі громадянин має пройти судово-медичну експертизу і ми далі будемо розслідувати. Інше звернення від члена громадської організації "Автомайдан" про те, що їхав автомобіль, який грубо порушував правила дорожнього руху. По цьому зверненні в нас немає кримінального провадження, але ми теж з'ясовуємо всі обставини", - розповів керівник прес-службі обласного управління міліції Микола Жукович.

За його словами, в заяві потерпілого було вказано, що це могли бути бійці батальйону "Айдар". "Потерпілий зазначив, що коли він рухався по автодорозі, т о всі чотири полоси були зайняті автівками, і його не пропускали", - додав Жукович.

В прес-службі батальйону нам повідомили, що цього відео не бачили, і пообіцяли  прокоментувати ситуацію ввечері.