Гендиректор "Шахтаря" хизується, що українська криза ніяк не впливає на ахметівський клуб

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив, що бразильські легіонери не зверталися до керівництва з проханням про якнайшвидший переїзд в інші команди. Також економічна криза не вдарила по "Шахтарю"

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на ИТАР-ТАСС.

Раніше німецькі ЗМІ повідомили про те, що бразильські легіонери донецького "Шахтаря" Алекс Тейшейра, Дуглас Коста і Луїс Адріано звернулися до керівництва клубу з проханням про швидкий трансфер.

"Наші легіонери ніколи не говорили про те, що вони хочуть покинути команду з тих чи інших причин. Всі хлопці почувають себе нормально і не висловлюють свого невдоволення ситуацією. Будь-який футболіст в клубі може бути проданий, якщо нам запропонують умови, які нас влаштують. Поки таких пропозицій на руках ми не маємо. Чи цікавилися покупкою наших гравців російські клуби? Ні. Пропозиції з Росії нам не надходили", - сказав Палкін.

Також функціонер розповів про те, що нинішні передсезонні збори команда може провести в Бразилії.

"Бразилія дійсно розглядається як один з варіантів дислокації команди під час передсезонних зборів, але поки в цьому питанні не всі нюанси улагоджені. Можу сказати, що економічна криза на даний момент не позначається на "Шахтарі". Клуб повністю вписується в розрахований бюджет", - додав Палкін.