Хмельницький 8-й полк: мисливці за терористами

Хмельницький 8-ий полк спеціального призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони відзначив цього тижня свою річницю

Напередодні в полку спалахнув неприємний скандал - військовослужбовці анонімно звинуватили командування і полку, і навіть вищого командування у зловживаннях і ледь не у зраді, йдеться в сюжеті програми Еспресо.TV "Репортажі та розслідування".

"Після публічного конфлікту між однією із груп спецназ 8-го хмельницького полку ГУР МО і командуванням, описаного Юрієм Касьяновим волонтером фонду АРМИЯ SOS у текстах на "Українській правді" та у відео "Сповідь розвідника", ми на Еспресо.TV вирішили розібратися детально, тим паче були трохи причетні до самих його витоків, відтак поїхали у Хмельницький", - прокоментував сюжет журналіст Еспресо.TV Артем Шевченко. 

"Потрапили саме на 52-у річницю створення геройської частини. Сухий підсумок, який я вивів для себе: конфлікт, які неминучі у пеклі війни, можна вважати вичерпаним - розвідники і командування служать далі, захищаючи країну", - підсумував журналіст.

Сюжет для програми "Репортажі та розслідування"