Проти "бориспільских "айдарівців" порушено кримінальну справу

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про порушення кримінальної справи проти бійців "Айдару", які у понеділок побили на бориспільській трасі чоловіка

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Слідчим управлінням УВС Київської області порушено кримінальну справу за ст. 125 КК - нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. Після встановлення осіб водіїв авто, які перекривали трасу і створювали перешкоди для інших учасників руху, будуть складені адмінпротоколи про порушення правил дорожнього руху", - сказав Антон Геращенко.

"При цьому, я прошу не узагальнювати дії кількох конкретних осіб у камуфляжній формі, які порушили ПДР і які побили водія з усім колективом батальйону "Айдар". Це не правильно! Відповідати перед законом повинен конкретний правопорушник , а не весь підрозділ", - наголосив радник міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, що сьогодні у мережі з'явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців "Айдару", порушуючи правила дорожнього руху, влаштували бійку на трасі Бориспіль-Київ.

 

Пізніше у ефірі Еспресо.TV, заступник командира "Айдару" Євген Пташник визнав, що двоє чоловіків на відео з бориспільської траси є бійцями цього військового формування.