У Росії на одній вітрині з іконами продають книгу "Навчаємось дзюдо з Володимиром Путіним" (ФОТОФАКТ)

У російському аеропорту продають книжки російського міністра культури про заговори проти Росії та дзюдо від Путіна

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив журналіст Матвій Ганапольський, виклавши фотографії, зроблені в аеропорту, де відправляються рейси за кордон.

"Перед нами вітрина книжного кіоску, де пропонується взяти з собою за кордон трошки російських духовних скарбів. Серед ікон та особливого альбому, що дзюдо потрібно навчатися у Путіна, центральне місце посідає найкраща класична література нашої Батьківщини, то, чим пишається вітчизняна словесність. Це книжки Володимира Мединського про заговори проти Росії, про ворогів та інше, що іноземець має знати про нашу країну", - написав Ганапольський. 

Журналіст зауважив, що міністр культури, який і є автором цих книжок, використовує службове становище в особистих цілях, "монетизує посаду". "Не дарма творіння Мединського лежать поряд з іконами, його самого вже час прирівняти до святих. Адже тільки той, хто святий та непорочний, може залишитись на своїй посаді після "Рашки-говняшки", - додав журналіст.

Нагадаємо, міністр культури Росії Володимир Мединський розкритикував фільми російських режисерів, які начебто принижують гідність країни, зображуючи її "Рошкою-гавняшкою".