Терористи "ДНР" заявили, що готові зустрітися в Мінську, але їх ще не запросили

Представник бойовиків так званої "Донецької народної республіки" готовий взяти участь у тристоронніх переговорах контактної групи у Мінську у середу і п'ятницю цього тижня

Про це заявив лідер бойовиків "ДНР" Денис Пушилін, передає Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

"Ми готові зустрічатися у форматі контактної групи в Мінську і 24, і 26 грудня", - сказав він і зауважив, що запрошення на зустріч поки не отримав.

"Сьогодні з нами на зв'язок України не виходила і дату зустрічі не погоджувала, однак, ми готові до цього діалогу в зазначені числа", - зазначив терорист.

Нагадаємо, тристороння контактна група (Україна, Росія, ОБСЄ) не змогла узгодити з представниками ДНР і ЛНР зустріч у Мінську на 21 грудня.

Остання зустріч тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі пройшла 19 вересня у Мінську за підсумками зустрічі було підписано меморандум.

Зазначимо, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Мінськ готовий сприяти мирним перемовинам на сході України.

Сьогодні Петро Порошенко, Володимир Путін, Ангела Меркель та Франсуа Олланд у телефонній розмові домовилися про проведення зустрічі тристоронньої контактної групи у Мінську 24 грудня і 26 грудня.