У Криму планують відсвяткувати Різдво в "російському стилі"

Самопроголошена "влада" Криму розраховує привернути шквал туристів до Криму на Новий рік завдяки сіновалу та російській пічці

"Влада" Ялти хоче показати, що "в Криму все прекрасно" за допомогою російської печі. На Різдво в Ялті будуть представлені арт-об'єкти, інсталяції, що світяться, та російська піч. Про це повідомила організатор "Різдвяних гулянь" Марія Єсауленко в ході прес-конференції, присвяченій новорічним святам в Ялті, пишуть События Крыма.

"На території різдвяного містечка ми плануємо встановити різні арт-об'єкти, інсталяції, що світяться, сінник і російську піч. Також тут буде організований справжній різдвяний вертеп, тварин для якого нам надасть"Маленька ферма", - цитує Єсауленко прес-служба ялтинської мерії.

За її словами, все буде організовано в російському стилі святкування Різдва Христового.

"Всі чотири дні ми плануємо провести в атмосфері справжніх святкових гулянь, в дружній і веселій компанії. Наші гості зможуть переконатися, що в Криму справді все прекрасно. "Різдвяні гуляння" - прекрасний приклад подієвого туризму, недарма до участі у святкуванні запрошені кращі майстри своєї справи", - підкреслила Єсауленко.

Вона впевнена, що ці заходи стануть ще одним приводом для того, щоб відпочиваючі і туристи приїжджали на ПБК.